DrumBeat
Moderne drumles Arnhem & Apeldoorn
 

Drumles in Arnhem en Apeldoorn

Op zoek naar drumles in Arnhem of Apeldoorn? Lees hieronder meer! 

ARNHEM Mijn naam is Remco Curré, als 8 jarige jongen begon ik aan mijn reis als drummer.

Ik heb 6 jaar drumles gehad en studeerde daarna ‘muziek’ aan Rijn IJssel. Deze muziekopleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond. Hier kreeg ik drumles van o.a Lean Robbemont, aan wie ik veel heb te danken op gebied van techniek, feel en durven. Door deze lessen weet ik hoe belangrijk goede begeleiding is en wil ik graag mijn opgedane kennis weer doorgeven aan anderen.


Op het moment werk ik hard aan mijn eigen muziek. Ik speel in 2 bands, waaronder de band: ‘Chauffeur’. Ik heb op plekken opgetreden zoals: Luxor Live, Tivoli, Gigant, en meegedaan met Popronde 2020 en Altersonic 2019.


Naast eigen muziek creëren wil ik ook graag mijn passie delen door middel van lesgeven in het mooiste instrument op aarde.

Ik zou graag met je in gesprek gaan tijdens een proefles en je zien spelen, zodat ik kan kijken wat je niveau is en hoe ik je persoonlijk verder kan helpen.

Wellicht tot dan!


APELDOORN - Ik ben Paul van der Lubbe,  in 1976 begon ik met drummen, volgde drumlessen en in de jaren ’80 werd ik lid van Slagwerkgroep Flevoland. Hierbij deed ik podiumervaring op en speelde o.a. op radio/tv. Muziek zit in mijn familie. Ik zette mijn drumervaring al gauw in bij het lesgeven op popscholen aan drumleerlingen met verschillende leeftijden/niveaus.  


In 2018 verscheen mijn eerste solo-album ‘Lemons J'Adore’ waarop ik 9 van mijn nummers ten gehore breng. Daarnaast stond ik op podia als: de Gigant, Paradiso en Orpheus. Als drumdocent ben ik rustig maar gedreven. Ik laat je graag zien welke rol de drummer heeft binnen een band.


 

 Interesse?

Interesse in het volgen van drumles in Arnhem of Apeldoorn? Klik hier en meld je aan voor een proefles !